A MESZK Szakmai Díjával tüntették ki Gyimesi Gábort

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Siófokon megrendezett VIII. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusán, a MESZK Szakmai Díjával tüntették ki Gyimesi Gábort, a Fehérgyarmati Kórház telephelyi ápolási igazgató-helyettesét.

Gyimesi Gábor 29 éve dolgozik a Fehérgyarmati Kórházban, ápolásszakmai munkássága, kiemelkedő tevékenysége alapján kapta meg a rangos elismerést.
Munkáját 1992-ben, a Fehérgyarmati Kórház Sürgősségi Osztályán kezdte ágymelletti ápolóként, ahol a sürgősségi ellátásra szoruló járó- és fekvőbetegek szakápolása volt a feladata.

Ápolói munkáját lelkiismeretesen végezte. Munkája során előszőr 1998-ban osztályvezető ápolói megbízást kapott, majd egészségügyi pályáján még feljebb lépett, 2016-ban telephelyi ápolási igazgató-helyettes pozícióba, melyet a mai napig betölt.

Tájékozott, naprakész vezető, problémamegoldó készsége, szakmai elkötelezettsége kimagasló, munkáját széles látókörrel végzi. Munkatársaival empatikus, vezetőként a maximumot hozza ki önmagából és kollégáiból is. Szakmai munkája a szakdolgozók és a vezetők körében is elismert. Ápolásvezető-helyettesi tevékenysége mellett részt vesz az ápolók képzésében is.

A MESZK megyei szervezet elnökségének meghatározó tagja a kezdetektől, ahol fekvőbeteg-ellátási alelnök poziciót tölt be. A kamarában aktívan tevékenykedik, mindig lehet rá számítani.

Szívből gratulálunk az elismeréshez!