Gyászhír - Dr. Somorjai Zsolt

A mai napon értesültünk róla, hogy

Dr. Somorjai Zsolt,

a Szatmár-Beregi Kórház (és Gyógyfürdő) volt gazdasági igazgatója (2000. április 1.-2011. január 13.)
életének 76. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Kiváló szakmai felkészültséggel rendelkezett, felelősségteljes, fáradhatatlan, következetes és elismert vezető volt.
Sajátos humorával a komoly, néha feszült helyzeteket is sikerült kellemesen feloldania.
Embersége, közvetlensége miatt a kórház dolgozói tisztelték, nagyra becsülték.

Temetéséről a család a későbbiekben intézkedik

Adomány a LEGO-tól

A világszerte ismert cég nagy értékű adományokkal segítette a Fehérgyarmati a Vásárosnaményi Kórház Gyermekosztályának gyógyító és ápolási munkáját. A beteg gyermekek ellátását többek között új betegőrző monitorok, vérnyomásmérők, újszülött újraélesztő asztal, infúziós pumpák, váladékszívók, segítik a fehérgyarmati osztályon. A vásárosnaményi Gyerekosztályra pedig EKG készüléket, 24 órás vérnyomásmérő készüléket, légzésfigyelőket, hordozható oxigén szaturáció mérőket, mobil szívókészüléket, csecsemőmérlegeket, inhaláló készüléket hozott a cég. Sok szülő a betegágy mellett izgul a gyermekéért, az ő kényelmüket új fotelek, kempingágyak szolgálják a jövőben.

tovább olvasom

Véradóbarát kórház

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) kitüntetéseket adott át november 24-én Budapesten, a véradók napja alkalmából rendezett ünnepségen. Az eseményen a sokszoros véradókat, a véradóbarát munkahelyeket és a véradás ügyének támogatóit díjazták, idén összesen 64-en kaptak elismerést. A Véradóbarát munkahely címet 18-an nyerték el, több vállalat és cég mellett a kecskeméti és az egri törvényszék, Salgótarján önkormányzata, a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV), valamint a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő, amelynek képviseletében Dr. Kovács Gábor telephelyi orvosigazgató-helyettes úr vette át a kitüntetést.

tovább olvasom

Várólista
Rendelési idők változása
Vizsgálatkérők
Fizető betegellátás
Gyógyfürdő
Rehabilitációs Központ
Sürgősségi ellátás
Babybox fotógaléria
Étkezés - Étlap
50 éves a fehérgyarmati kórház
ELŐJEGYZÉS KÉRÉSE

* Kérjük emailben csak abban az esetben kérjen előjegyzést, amennyiben az nem sürgős! Az így kért előjegyzés hosszabb időt is igénybe vehet! Milyen adatok szükségesek?