Elismerésben részesültek a Fehérgyarmati Kórház dolgozói

A koronavírus-világjárvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben, valamint az ukrajnai menekültek ellátása során végzett elkötelezett, lelkiismeretes munkájukért, helytállásukért, Fehérgyarmat Város Önkormányzata Képviselő-testülete elismerő oklevéllel tüntette ki Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő dolgozóit.

tovább olvasom

Újraindul a fehérgyarmati Bőrgyógyászati Szakrendelés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház kiemelt célja a széles körű, lakóhelyközeli járóbeteg-ellátás biztosítása a megye szinte egész területén, amely érdekében az integrált intézményünk szakorvosai - Nyíregyházáról vagy más városból is - vállalják, hogy távolabbi telephelyeinken szakellátást végeznek.

Ennek keretében bővült a bőrgyógyászati szakrendeléseink elérhetősége, mivel április hónaptól a fehérgyarmati telephelyünkön is elindítottuk a bőrgyógyászati járóbeteg-ellátást, egyelőre heti egy alkalommal, szerdai napon, amikor is a Jósa András Oktatókórház jól képzett bőrgyógyász szakorvosai várják a terület betegeit.

tovább olvasom

Továbbra is akadozik a Nyírbátori Szakrendelő vezetékes telefonszolgáltatása

Tisztelt Betegeink!

A szolgáltató központjában jelentkező hiba miatt továbbra is akadozik a Nyírbátori Szakrendelő vezetékes telefonszolgáltatása.

A javítási munkálatok ideje alatt a 06/20-211-3120-as mobiltelefonszámon is lehetőségük nyílik előjegyzési időpontot egyeztetni.

A hiba teljes körű elhárításáig köszönjük szíves megértésüket és türelmüket!