Jászberényben mutatkozott be a kórház

Július 19-én, Jászberényben tartotta az Észak-alföldi Termál Klaszter Egyesület a bemutatkozó napját. Intézményünk, mint egyesületi tag kapott meghívást a jászsági városba. A szervezők változatos programokat szerveztek: a meghívottak bemutatkozó előadásai után lehetőség nyílt a Déry Múzeum, Jászberény város strandfürdőjének, valamint török-fürdőjének megismerésére.

A Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürdő intézményét dr. Keszthelyi István főorvos, Major Zsuzsa vezető asszisztens, Ruszin Csilla vezető gyógytornász és Szarka Judit marketing és PR menedzser képviselte. A dr. Keszthelyi István főorvos által megtartott előadás (Címe: Gyógyulás, rehabilitáció és balneoterápia egy helyen) után Katona Ilona, az Észak-alföldi Termál Klaszter Egyesület titkára elismerően szólt intézményünkről. Kiemelte többek között korszerű felszereltségünket, kellemes környezetünket, valamint az intézmény fehérgyarmati székhelyén működő Rehabilitációs Központ jelentőségét. Terveiben szerepel, hogy a közeljövőben ellátogat intézményünkbe - emlékezett vissza Szarka Judit.

A bemutatkozó napon képviseltette magát többek között Jászárokszállás önkormányzata, a Cívis Hotels Zrt., az EconoConsult Kft., Túrkeve, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Termál és Gyógyturizmus Egyesület. is.