Debreceni kiállításon vett részt intézményünk

Az Észak-alföldi Termál Klaszter Egyesület második alkalommal rendezte meg tematikus kiállítását 2007 után. Az október 2-án és 3-án megrendezésre került II. Thermal & Wellness Egészségturisztikai és Életmód Kiállításon intézményünk, mint egyesületi tag vett részt, illetve a Kiszálló Szűrőcsoport külön meghívásnak tett eleget, hogy a látogatók egészségügyi állapotfelmérésát elvégezze.

A pénteki konferencia alatt, illetve szombaton is standokon mutatkozhatott be a közel 30 kiállító, köztük intézményünk is. A 18 m2-es területünkön az érdeklődők megtalálhatták kórházunk bemutatkozó anyagait, illetve a Gyógyfürdőről és a Rehabilitációs Központról készült tájékoztatókat és a legfrissebb Impulzus újságunkat is. Folyamatosan kórházi ismertető filmet vetítettünk a pavilonra, hogy az érdeklődők jobban megismerhessenek bennünket. A fiatalabb korosztálynak cukorkákkal kedveskedtük, míg az érdeklődők nagy része kórházi logóval ellátott tollal térhetett haza. A standon Bulyákiné Hunyadi Annamária Rehabilitációs Központ vezető asszisztense és Szarka Judit marketing és PR menedzser válaszoltak az érdeklődők kérdéseire.

A kiállításon való részvételt hasznosnak tartották a résztvevők, mert a 2 nap alatt közel 250-en látogattak el standunkra és kértek egészségügyi állapotfelmérést. Az érdeklődők jelentős része meglepődött azon, hogy egy kórház is kiállít, de a teljes körű felvilágosításnak köszönhetően elégedettek voltak jelenlétünkkel. Többen jelezték, hogy élnek a lehetőséggel, hogy eljöjjenek Rehabilitációs Központunkba.