Köszönőlevél

Kedves Munkatársam!

Az I. Egészségügyi Holding Családi Napon zajlott csapatjátékokban olyan teljesítményt hajtottunk végre, amely egész intézményünk dicsőségére vált. Aktív szerepét és közreműködését ezúton köszönjük.

A Holding Kupáért folyó küzdelemben, a legtöbb sportmérkőzésen, főző és versmondó versenyen elért eredmény és az esemény visszhangja is azt igazolja, hogy kórházunkban és a telephelyek közötti összefogásunkban nagy erő rejlik. Ez volt sikerünk záloga, ezért lehetünk büszkék a kórházi kollektívára.

Örömünkre szolgál, hogy csapataink biztatására összekovácsolódott szurkolótáborunk közössége nem hiába ütötte a dobot és fújta a kürtöt. Hozzáállásuk és tanúsított összetartozásuk példaértékű, melyet társintézményeink munkatársai is alátámasztottak.

Külön köszönjük, hogy nagy erőkkel gyűjtötték a retro-tárgyakat és készítették a szurkolói eszközöket, valamint családtagjaik, hozzátartozóik is jókora számban vettek részt a Holding Családi Napon. Kívánjuk, hogy a jövőbeni összejövetelekre is hasonlóan nagy igény és érdeklődés legyen, és legalább ekkora sikerrel záruljon.

A dolgos hétköznapokba visszazökkenve mindenkinek jó munkát és jó egészséget kívánunk.

Köszönettel:

Dr. Nagyné Lovász Zsuzsanna
ápolási igazgató
Dr. Kovács Gábor
cégvezető, orvos-igazgató
Lőrinczi János
ügyvezető igazgató