Ápolási Osztály


Bemutatkozás

Kedves Betegünk! Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük Önt a Jósa András Oktatókórházban!

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a Sóstói erdő szívében, szanatóriumi körülmények között működő, teljesen felújított, 71 ággyal rendelkező Ápolási Osztályunk szolgáltatásait.

Ápolási Osztályunkon azon betegeket tudjuk fogadni, akik állapota nem indokolja a folyamatos orvosi ellátást, de átmenetileg még szükségük van állapotuknak megfelelő szakápolásra.

Miért hoztuk létre az Ápolási Osztályt?

Megyénk lakosságának egyötöde 60 éven felüli, és ez az arány egyre növekszik. Egyre többen szorulnak közülük családjuk ápolására átmenetileg, vagy tartósabb ideig, ami igen nagy feladatot ró rájuk. Jelentős gondot okozhat a család életében, ha a hozzátartozók - bármilyen jellegű elfoglaltságból adódóan (munka, üdülés, külföldi út) - nem tudják ápolni szeretteiket. A Jósa András Oktatókórház Ápolási Osztályán biztonságban, gondos, elhivatott ápolók felügyelete alatt, modern, kényelmes, teljesen felújított betegbarát környezetben tudhatják szeretteiket, ha átmenetileg nem tudnak saját maguk gondoskodni róluk.

Betegeinket három ágyas, igényesen berendezett kényelmes szobákba várjuk, ahol diplomás és középfokon képzett ápolóink gondoskodnak a szakszerű ápolásról, míg intézményünk szakorvosa hetente egyszer vizitel az osztályon felügyelve betegeink állapotát.

Az ápolási munkánk az egészségi állapot stabilizálására, az önellátó képesség helyreállítására, illetve a meglévő állapot szinten tartására irányul, amelynek során az ápolási tevékenység kizárólagos, az orvosi tevékenység felügyeleti jellegű.

 

Szolgáltatásaink

Felvétel az osztályra

 

Elérhetőségeink

Elhelyezkedés, cím:

Jósa András Oktatókórház
Ápolási Osztály
4400 Nyíregyháza, Sóstói u.62.
Pulmonológiai Épület II. emelet

Telefon:

• 42/599-700/8205-ös vagy 8215-ös mellék

Balsáné Berta Erzsébet
osztályvezető ápoló 
tel.:  20/4252-383
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Letölthető dokumentumok