4900 Fehérgyarmat Damjanich u. 1.
Telefon: +36 44 511-140
Email: rkbeteg@szszbmk.hu

Információk

Célunk, hogy megismerhesse intézményünket, és teljes körű felvilágosítást kapjon a bekerülési lehetőségtől az általunk nyújtott szolgáltatásokon át, egészen az elbocsátásig.

Rehabilitációs Központ

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő Magyarország észak-keleti részén, Ukrajna és Románia közvetlen szomszédságában található. Fő tevékenységünk a járó-, és fekvőbeteg ellátás, diagnosztika, gyógyfürdő és rehabilitáció, valamint a hozzá csatlakozó háttérszolgáltató és irányító tevékenység.Fehérgyarmaton 80 ágyas Rehabilitációs Központunkban 2007. januárja óta fogadjuk elsősorban a korai rehabilitációs kezeléseket igénylő mozgásszervi, szív-, agyi (stroke) és egyéb keringési betegeket, valamint a csontműtéten átesetteket és balesetet szenvedetteket.

A kellemes környezetben fekvő központban magas komfort fokozatú szobákkal, korszerűen felszerelt kezelőkkel, tornatermekkel várjuk kedves betegeinket. Gyógytornászok, gyógymasszőrök, fizioterapeuták, balneoterápiás és ergoterápiás asszisztensek és szakképzett ápolók segítik az orvosi rehabilitációs munkát.

Központunk kórtermei zárt folyosón összeköttetésre került a magas ásványianyag tartalommal rendelkező, nátrium-hidrogénkarbonátos,-kloridos gyógyvizű Gyógyfürdőnkkel, amely közfürdőként is nyitva áll a lakosság részére.