4900 Fehérgyarmat Damjanich u. 1.
Telefon: +36 44 511-140
Email: rkbeteg@szszbmk.hu

Bekerülési lehetőségek

Központunkban elsősorban a korai rehabilitációs kezeléseket igénylő mozgásszervi, szív-, agyi (stroke) és egyéb keringési betegeket, valamint a csontműtéten átesetteket és balesetet szenvedetteket fogadjuk.

Betegeink, vendégeink beutalóval és beutaló nélkül is igénybe vehetik a központ szolgáltatásait.
Kórházunk más osztályain ápolt betegek kezelőorvosuk javaslatára közvetlen áthelyezéssel vagy előjegyzéssel kerülnek felvételre a Rehabilitációs Központba.
Az intézmény felvevő területén kívülről érkező biztosított személyeknek a befogadó nyilatkozatukat is magukkal kell hozniuk.

Fontos, hogy a beutalón legyen feltüntetve, hogy az a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Fehérgyarmati Kórház Rehabilitációs Központjába szól.

A befogadó nyilatkozatot Papp Sándor vezető ápolótól igényelhetik a 44/511-140-es telefonszámon, vagy a 44/511-130-as fax számon, vagy a e-mail címen.

A befogadó nyilatkozat alapján ugyanaz az eljárási rend és ugyanazok az eljárások vonatkoznak betegeinkre, vendégeinkre, mint a kórház felvevő területéről érkezőkre.


BEUTALÓVAL ÉRKEZŐ BETEGEK SZÁMÁRA

Rehabilitációra váró betegeink háziorvosi beutalóval jelentkezhetnek megfelelő szakrendeléseinken, ahol szakorvosaink előjegyzik a 2-3 hetes időtartamú gyógykezelésre.
Az alábbi szakrendeléseken keresztül van lehetőségük a bekerülésre:

Reumatológia, Ortopédia, Traumatológia, Belgyógyászat, Kardiológia, Ideggyógyászat, Rehabilitációs szakrendelés, Angiológia

A fenti szakrendelések rendelési idejét megtalálhatja a kórház honlapján


BEUTALÓ NÉLKÜL ÉRKEZŐ BETEGEINK, VENDÉGEINK SZÁMÁRA

Beutaló nélkül érkező vendégeinknek a magasföldszinten található Betegfelvételi Irodában kell jelentkezniük.
Egészségi állapottól függően a megfelelő szakorvossal konzultálnak, aki a javasolt kezeléseket elrendeli.