4900 Fehérgyarmat Damjanich u. 1.
Telefon: +36 44 511-140
Email: rkbeteg@szszbmk.hu

Betegfelvétel

A Rehabilitációs Központba beutalóval és beutaló nélkül érkezőknek is a Betegfelvételi Irodán kell bejelentkezniük 07.30-15.30 óra között, az épület magasföldszintjén.

A Betegfelvételi Iroda elérhetősége: +36 44/511-140
Előjegyzés: Papp Sándor részlegvezető ápoló (+36 20 805 99 70)

A központba történő felvételkor kérjük, hozza magával:

  • Társadalombiztosítási Azonosító Jelét (TAJ-kártya), személyi igazolványát, beutalóját
  • Előző zárójelentését, egyéb orvosi leleteit, gondozási könyveit, az otthon szedett gyógyszerek listáját, esetleg speciális gyógyszereit, gyógyszer-túlérzékenységre vonatkozó dokumentumokat
  • Tisztálkodási felszerelését: fogkefe, fogkrém, fésű, szappan, WC-papír, papír zsebkendő, törölköző, férfiak részére borotválkozó készlet
  • Ruházat: pizsama vagy hálóing, köntös, papucs, alsónemű
  • Egyéb: papírszalvéta, evőeszköz, pohár, szemüveg. Kispárna behozható
  • Fürdőgyógyászati kezeléséhez: köntös, törölköző, papucs, fürdőruha
  • Lehetőség van egyéb használati eszközök behozatalára is (pl.: televízió, rádió).

Az intézmény felvevő területén kívülről érkező biztosított személyeknek a befogadó nyilatkozatukat is magukkal kell hozniuk.

Fontos, hogy a beutalón legyen feltüntetve, hogy az a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Fehérgyarmati Kórház Rehabilitációs Központjába szól.

A befogadó nyilatkozatot Papp Sándor vezető ápolótól igényelhetik a 44/511-140-es telefonszámon, vagy a 44/511-130-as fax számon, vagy a e-mail címen.

A befogadó nyilatkozat alapján ugyanaz az eljárási rend és ugyanazok az eljárások vonatkoznak betegeinkre, vendégeinkre, mint a kórház felvevő területéről érkezőkre.