Február 27-én adják át a Regionális Pszichiátriai Módszertani Központot

Két év alatt összesen hat észak-alföldi betegellátó intézmény, köztük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház nagykállói Sántha Kálmán Mentális Egészségközpontja rehabilitációs szolgáltatásainak fejlesztése valósult meg mintegy 4,3 milliárd forintos uniós támogatásból. A nagykállói szakkórházat érintő, közel 600 millió forint értékű beruházás során egy létesítendő Regionális Pszichiátriai Módszertani Központ részeként új Rehabilitációs Központ épült fel.

A közel 2000 m2-en felépülő kétszintes épület hotel szárnyában a 20 darab 3 ágyas kórterem mellett, orvosi – és adminisztrációs szobát, vizsgáló helyiséget, nővérpultot, míg a Kreatív szárnyban rekreációs foglalkoztatót, kerámia műhelyet, zeneterápiás termet, éttermet és tornatermet alakítottak ki.

A fejlesztés lehetővé tette, hogy a szakkórház Pszichiátriai Rehabilitációs osztálya a nagykállói Bátori utcai telephelyről az új Rehabilitációs Központba költözzön, ezzel is gazdaságosabbá téve az intézmény működtetését. Az új komplexum könnyen megközelíthető, a Sántha Kálmán Szakkórház hátsó kertjében, a korábbi raktárépületek területén helyezkedik el.

A Regionális Pszichiátriai Módszertani Központ ünnepélyes átadására február 27-én kerül sor.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSCVárólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Nyugalom Háza
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv