Kórházba érkezéskor használja a Parkolóházat!

Kórházba érkezéskor, kérjük, használja a Parkolóházat!

Több mint 360 parkolóhellyel rendelkező Parkolóház várja a Jósa András Oktatókórházba érkezőket.

A Parkolóházban 400 Ft minden megkezdett óra ára. A parkolás, illetve az ott-tartózkodás az első fél órában a Parkolóházban és a belső udvaron is ingyenes.

A Parkolóházból a legtávolabbi épület is csupán háromszáz méterre található, a legtöbb szakrendelés könnyen megközelíthető, a földszintjén pedig bárki számára igénybe vehető tolókocsik lettek telepítve.

A kórház belső udvarában, az épületek körül elsősorban a mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkezők számára kialakított parkírozó helyek találhatóak.
A mozgásukban akadályozottak, a betegszállítók és a mentők akadálymentes közlekedése érdekében, kérjük, csak a legszükségesebb ideig vegyék igénybe a a belső udvarban kialakított parkolóhelyeket.

A belső udvar forgalmának tehermentesítése érdekében, illetve azért, hogy a beteg hozzátartozót minél gyorsabban az adott ellátást végző épülethez lehessen szállítani, a területen (vagyis nem a Parkolóházban!) a megkezdett második óra után emelkedő pótdíjat kell fizetni a parkolásért.

Kérjük, a kórházban tartózkodás ideje alatt szükség esetén a Parkolóházat vegye igénybe, ahol a parkolási díj nem emelkedik, minden órában 400 Ft.

A Jósa András Oktatókórház parkírozási tarifatáblázatát az autós bejáratok mellett találhatják, olvassák el figyelmesen!


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria