Információs mellékek betegeink állapotáról

Tisztelt Hozzátartozók!

06-42/599-700-as központi telefonszám 1274-es melléke mellett az 5555-ös melléken is felvilágosítást tudnak kérni arról, hogy a Jósa András Oktatókórház melyik részlegén/osztályán látják el kórházunkba került hozzátartozójukat. Ezeken a mellékeken az adott részleg telefonszámát is megadják Önöknek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy ezen a két melléken NEM a beteg állapotáról adnak tájékoztatást!

Ezért kérjük, ne hívják újra ezeket a számokat, miután informálták Önöket arról, hogy melyik részlegen kezelik hozzátartozójukat, és mi az adott részleg telefonos melléke.

 Hozzátartozójuk állapotáról csak az a részleg tud tájékoztatást adni, ahol ellátják őt. A kapott melléken mindennap 13 óra és 15 óra között ad további felvilágosítást a beteg állapotáról az adott részleg, a beteg által megadott egy hozzátartozónak.

Az 5555-ös melléken a nem koronavírusos betegek elhelyezéséről is tájékoztatást tudnak adni, illetve ennek alapján arról is, hogy hová címezzék a beküldött csomagokat a hozzátartozók. 

A 1274-es mellék 0-24 óráig, az 5555-ös mellék munkanapokon 7.30-15.00 óra között hívható.

Sóstói úti kórház Covid-részlege a 8204-es és a 8125-ös mellékeken hívható, mindennap 13 és 15 óra között.

Gyermekosztály Covid-ápolási egysége a 1236-os melléken hívható, 0-24 órában.

Tisztelettel kérjük, csak egy kijelölt hozzátartozó érdeklődjön a beteg állapotáról, és tartsák be a megadott időpontokat, annak érdekében, hogy a gyógyító munka is zökkenőmentes lehessen.

Vonalaink túlterheltek, kérjük türelmüket, ha hosszabban kell várakozniuk!

Köszönjük megértésüket!


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria