A Jósa András Oktatókórház kardiológiai szakrendeléseinek tájékoztatója

Tisztelt Betegeink!

A koronavírus-járvány második hullámának kialakulásával a megbetegedések száma jelentős növekedésnek indult. A kedvezőtlen folyamat lassítása mindannyiunk közös felelőssége. Ez csak úgy valósulhat meg, ha betartjuk és betartatjuk azokat a rendszabályokat, melyeket az Önök és az egészségügyi személyzet védelmében kifejezetten fontosnak tartunk.

A kardiológiai szakrendeléseken történő megjelenésükkel kapcsolatban az alábbiakra szeretnénk figyelmüket felhívni:

A tavaszi járványügyi veszélyhelyzet (2020.03.16.) előtt adott időpontok nem érvényesek, ekkor NE JELENTKEZZENEK vizsgálatra, mert ezeket nem áll módunkban elvégezni! Új vizsgálati időpontot az előjegyzési ablaknál, illetve az érintett szakrendelésen kérhetnek.

A fokozódó járványhelyzet kapcsán az orvosok és asszisztensek átirányítása miatt előfordulhat, hogy a 2020.03.16. után kapott előjegyzésük szerinti vizsgálatot sem tudjuk teljesíteni. Ebben az esetben próbáljuk értesíteni telefonon vagy írásban az új időpontról.

Minden betegünknek óra-perc alapú időpontot adunk, a hosszabb várakozási idő elkerülése céljából, de tekintettel arra, hogy a szakrendeléseken dolgozó orvosok osztályos munkát is végeznek, előfordulhat, hogy a fekvőbeteg-ellátás miatt a szakrendeléseken hosszabb várakozási idő alakul ki.

SEMMIKÉPPEN NE JÖJJENEK ÓRÁKKAL A MEGADOTT IDŐPONTJUK ELŐTT, mert ebben az esetben az előtérben, vagy nagyobb tömeg esetén, az épületen kívül kell várakozniuk.

Az épületbe érkezve kérdőívet töltünk ki, és testhőmérséklet-mérést végzünk. Ha ennek alapján a fertőzés kockázata magas, a szakrendelésen a beteg nem jelenhet meg, őt az erre a célra kijelölt COVID Ambulanciára irányítjuk.

Az épületbe belépve kérjük, tartsák be a 1,5-2 méteres távolságot!

A SZÁJMASZKOT megfelelően (orrot-szájat eltakarva) viseljék!

SZÁJMASZK NÉLKÜL SENKI NEM LÉPHET BE AZ ÉPÜLETBE!

Kérjük, NE JELENTKEZZENEK KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLATRA

- ha felső légúti tüneteik vagy lázuk van (ebben az esetben háziorvosi telefonos konzultáció szükséges),
- ha igazolt koronavírusos beteggel kerültek kapcsolatba,
- ha a vizsgálatot megelőző 14 napban külföldön jártak,
- ha nincs érvényes időpontjuk.

Megértésüket megköszönve, jó egészséget kívánunk!

Tisztelettel:

A Kardiológiai Osztály és Szakrendelések dolgozói


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria