FELHÍVÁS! Hamis beutalóval hívnak embereket ingyenes koronavírus-tesztre kórházunkba!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a közelmúltban több esetben is visszaéltek intézményünk, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórházának nevével.

Hamis "beutalóval" hívnak embereket ingyenes koronavírus-tesztre kórházunkba!

A hamis iratot - amelyben a címzetteket ingyenes tesztelésre hívják kórházunkba, az ott szereplő időpontokra - szórólaphoz hasonlatosan postaládába helyezik, és így próbálják megtéveszteni a lakosságot.

A „Koronavírus tesztes beutaló” elnevezésű szórólap-szerű iratot NEM intézményünk, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház terjeszti, így ismeretlenek visszaélnek kórházunk nevével, és sértik a kórházi beutalókkal szembeni közbizalmat.

Csalók egy csoportja, a Jósa András Oktatókórház nevében, a koronavírus elleni védekezésben segítő immunerősítő szerekről szóló ajánlattal környékezi meg Demecser 50 év feletti lakosait!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Jósa András Oktatókórház NEM indított semmiféle hasonló kezdeményezést, így ebben az esetben is visszaélnek kórházunk nevével.

Kérjük, amennyiben Önök is hamis beutalót kapnak, vagy azzal találkoznak, illetve ha Önöket is megkeresik az immunerősítő szerekre vonatkozó ajánlattal, jelezzék a hatóságoknak a visszaélést, hogy megtehessék a szükséges intézkedéseket.

Köszönjük közreműködésüket!Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria