Átadták az Orgonasíp Óvodát

Ünnepélyes keretek között adták át a Jósa András Oktatókórház területén felépülő óvodát. A több mint 1000 négyzetméteren felépülő intézmény 75 férőhelyes.

Három csoportszoba mellett torna- és sószoba is várja szeptembertől, főként az egészségügyi dolgozók gyermekeit. A beruházás több mint 300 millió forintba került, amit az állam és az önkormányzat közösen teremtett elő.

„Ők az én orgonasípjaim” - becézte lányait a nyíregyházi kórház alapítója, Jósa András. Az óvoda névválasztása így, dr. Harsányi Tamás Gergő ötlete nyomán, az Oktatókórház névadója előtt tiszteleg.

A jövőben további fejlesztések is megvalósulnak a nyíregyházi kórházban.

Jó ütemben halad a parkolóház építése, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma konszolidációs pályázatának köszönhetően korszerűsödik és megújul a Központi Sterilizáló és az Infúziós Labor eszközparkja és technológiája, a Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program járóbeteg-szakkellátásokat érintő fejlesztéseinek keretében pedig többek között akadálymentes rámpa épül az SZTK épület Bocskai utca felőli főbejáratánál.

 


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria