Letették a parkolóház alapkövét

361 db parkolóhely befogadására alkalmas, kétszintes parkolóház épül fel Nyíregyházán, melyet előreláthatólag 2018 tavaszára már használatba vehetnek a Jósa András Oktatókórházba érkezők.

A parkolóház átadásával már több mint 500 parkolóhely áll majd a kórházunkba érkezők rendelkezésre, ami azért is kiemelten fontos fejlesztés, hiszen a Jósa András Oktatókórházban éves szinten a fekvőbeteg-ellátásban közel 80 ezer, a járóbeteg-ellátás tekintetében pedig, amely főként érinti a parkolóhelyek kihasználtságát, több mint 2 millió beteg fordul meg.

A Pólus-program keretén belül az elmúlt évtizedek legnagyobb egészségügyi beruházása valósult meg a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban a "Jósa András Tömbkórház Projekt" című nagyprojekt lezárulásával.

Onkológiai, Gyermekgyógyászati, illetve Belgyógyászati Tömböket, valamint egy új Sürgősségi Betegellátó Centrumot és helikopterleszállót alakítottak ki Nyíregyházán, emellett új Központi Rehabilitációs Egységgel is gyarapodott a megyeszékhely kórháza. A parkolóház felépülése is egyike a jelentős infrastrukturális fejlesztéseknek.


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria