Vállalkozók kórházunkért

A társadalmi szerepvállalás és nagylelkű civil segítségnyújtás példaértékű megnyilvánulásaként, a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület felajánlásai révén a közelmúltban időszerű felújítási munkálatok, infrastrukturális fejlesztések valósulhattak meg a Jósa András Oktatókórházban.

A kórházunkba látogatók számára könnyítik meg a tájékozódást a jövőben a nemrégiben kihelyezett útbaigazító és épületeket jelző táblák. A Szülészeti épület főbejárata előtt az elhasználódás miatt balesetveszélyessé váló greslap burkolat és gyalogos feljáró felújítása is rendkívül időszerűvé vált.

A civil szférával való együttműködésünk újabb örömteli eredményeiről hírt adó sajtótájékoztatón dr. Adorján Gusztáv főigazgató úgy fogalmazott, az utóbbi évek mégoly nagyszabású beruházásainak megvalósulásával sem oldódhatott meg minden probléma, így bőven akadnak még fejlesztésre váró területek, különös tekintettel az infrastrukturális javításokra, az épített környezet esztétikusabbá, egyben praktikusabbá tételére.

A főigazgató kiemelte, fontos hangsúlyozni, hogy jelen fejlesztéseket helyi vállakozók, jóérzésű emberek önzetlen nagylelkűsége tette lehetővé, akik tetteikben is igyekeznek szolgálni otthonukat és a közösséget. Idén tavasszal a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület tagjait látta vendégül kórházunk, a kiemelkedő és büszkeségre okot adó eredmények mellett azokat a területeket is bemutatva, amelyek fejlesztésre, felújításra szorulnak. Ez a találkozó szolgált alapjául a most megvalósuló munkálatoknak.

Az egyesület tagjai egyhangúan támogatták a kórház megsegítésére tett kezdeményezést - mondta Lakatos Tibor, a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület elnöke. Hozzátette, ezek a felajánlások csak a kezdetét, első lépcsőfokát jelentik a jövőbeli sikeres együttműködésnek.

Nevelős János, a Szülészeti épület főbejáratának felújítását elvégző Nev-Út Kft. ügyvezetője elmondta, a kórház bejárását követően azonnal megfogalmazódott benne, hogyan tudna a leghatékonyabban segítségére lenni az ide látogatóknak, hiszen adta magát a Szülészeti épület mint az egyik legforgalmasabb, így fokozottabb betegbiztonságot igénylő helyszín renovációja.

Mindenképpen számítani lehet a jövőben is pozitív fejleményekre, hiszen minden civil segítséget szívesen vesz intézményünk, és örömteli módon újabb és újabb felajánlások, megkeresések is érkeztek már - hangsúlyozta Tóth Imre, az SZSZBMK műszaki igazgatója, aki úgy tájékoztatott, a lakosság, a betegek és a látogatók visszajelzései alapján igyekeznek felmérni és rangsorolni, melyek azok a területek, ahol a legsürgősebbek a változások.

2016 11 14 vallalkozok


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria