hARCosok - A remény arcai - Fotókiállítás a Tömbkórház projekt zárórendezvénye alkalmából - 2015. december 15.

Tizennyolc ember, akiknek közös a sorsa, mert mindannyian megvívták harcukat a rákkal. Most mindnyájukat új helyzet elé állítottuk, hogy a maguk emberi szépségében tündököljenek, és szakítva a küzdelmes hétköznapokkal, mosolyt csalva az arcukra erősítsük meg bennük és minden sorstársukban a reményt a gyógyulásra. Csodás átalakulásukat és a felejthetetlen pillanatot, amikor először látták meg magukat a tükörben Janics Attila fotográfus kapta lencsevégre.

A remény boldogságot sugárzó arcaiból állítottuk össze kiállításunk és fotóalbumunk anyagát. Mert mi velük együtt hisszük, hogy mindig van remény.

A hARCosok kiállítás Budapest (Europark Bevásárlóközpont és az Országos Onkológiai Intézet), Karcag, Tápiószele és Szolnok után immáron végállomásához érkezett.

Ezúton szeretettel meghívjuk a hARCosok- A remény arcai című kiállításunkra.

Időpont: 2015. december 15. (kedd) 11.00 óra

Helyszín: Szabolcs-Szatmár-Bereg-Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház, Onkoradiológiai tömb, mélyföldszint

A kiállítást megnyitja: Dr. Adorján Gusztáv, a SZSZBMK főigazgatója

Köszöntőt mond: Dr. Erfán József, a Jósa András Oktatókórház Onkoradiológiai osztályának osztályvezetője és Mikitovics Nóra Korzó Bevásárlóközpont marketingvezető

Együttműködő partnerünk a Rákbetegek Országos Szervezetének nyíregyházi Napforduló Szolgálata és a budapesti Fiatal Rákbetegek Klubja.

A hARCosok nagykövete Zoltán Erika, a közismert előadóművész, aki családi vonatkozásban sajnos már maga is érintett, ezért fontosnak tartja a programhoz csatlakozásával felhívni a figyelmet a szűrővizsgálatok és a megelőzés fontosságára.

Közreműködtek:

(Akik önkéntes munkájukkal támogatták a projectet.)

Fotó: Janics Attila • Videó: Madár Tibor, Vass Lajos, Bánki Zoltán • Frizura: Marján Szabolcs • Smink: Czimbalmos Emőke • Paróka, jelmez: Bánszky Krisztina, Pálóczy Magdolna, Bokor Gabriella (Móricz Zsigmond Színház) • Riport: Magyar Krisztina

A kiállítás anyagából készült fotóalbum megvásárlásával a Rákbetegek Országos Szervezetét támogatja.


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria