Fejlődik a térdízületi sérülések ellátása a Jósa András Oktatókórházban

A térdízületi sérültek gyorsabb és jobb ellátását segítik elő azok az ismeretek, amelyeket a Jósa András Oktatókórházban megrendezett nemzetközi traumatológiai konferencián szerezhettek a résztvevők.

Az Oktatókórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályának szervezésében megtartott értekezleten intézményünk baleseti sebész és gyógytornász szakemberei az Ungvári Megyei Kórházból és a Munkácsi Járási Kórházból érkező kollégáikkal közösen értekeztek a térdízületi sérülések komplex ellátásáról, így a műtétek utáni rehabilitációs fürdőkezelésről és az implantátumos csontpótlás fő témáiról is. A konferencián és workshopon bemutatott implantátumokat és szakmai módszereket az Oktatókórház szakemberei napi munkájuk során is alkalmazhatják, ez jelentős minőségi előrelépést eredményez a modern betegellátásban.

A konferencia a szervezők és résztvevők megítélése szerint is kiválóan sikerült, a szakemberek pozitív tapasztalatokkal és fontos, hasznosítható ismeretekkel gazdagodtak a program során.

A nemzetközi szakmai együttműködés és tudáscsere folytonosságának megőrzése jegyében a Traumatológiai Osztály munkatársainak egy csoportja februárban Ungváron vesz részt konferencián Dr. Sztányi István osztályvezető főorvos vezetésével.


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria