Innovatív betegedukációs projekt indul a Jósa András Oktatókórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályán

Cinemed elnevezéssel innovatív betegedukációs projektet indít május közepétől a RILEK HUNGARY Kft. a Jósa András Oktatókórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályán. A hét rendelő és a várandós tanácsadó előtti térben egy-egy televíziót helyeznek ki, amelyeken belső programként szakrendelő-specifikus egészségügyi tájékoztató kisfilmeket és helyi orvosokkal készített riportokat, valamint a kórházat érintő egyéb híreket is láthatnak a vizsgálatra várakozók.

A betegtájékoztató médiaplatform célja az, hogy az orvosi várótermekben eltöltött időt hatékonnyá, hasznossá tegyék, hiteles információval töltsék meg, ami támogatja az egészségmegőrzést és gyógyítást, továbbá nagymértékben javítja a szubjektív várakozási élményt. 

Ezek az információk megkönnyíthetik és irányítottabbá tehetik, segíthetik a beteg és az orvos együttműködését, valamint a gyógyulási folyamatot.

A projekt helyszínéül egyrészt azért választották az Oktatókórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályát, mivel országhatárokon is túlívelő jó híre van az intézménynek, másrészt felmérések alapján a nők magas szintű egészségtudatossággal rendelkeznek, ők felelnek a család egészségi állapotáért, így az ezzel kapcsolatos döntések 80 százalékát is ők hozzák.

A belső televíziós programok kiegészülnek ismeretterjesztő, szórakoztató műsorokkal is, az egészségügyi szolgáltatók továbbá fizetett reklámokkal célzott kommunikációs lehetőséghez jutnak. A reklámbevételből a kórház alapítványa is részesül.


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria