Forgalmirend-változás a Jósa András Oktatókórházban

Bontási és kivitelezési munkálatok indulnak a Jósa András Oktatókórházban, amely forgalmirend-változással jár az alább részletezett területeken.

Tájékoztatjuk a kórházba érkezőket, hogy augusztus 4-étől, csütörtöktől megkezdődik az infektológia régi épületének lebontása a Jósa András Oktatókórházban, amelynek helyén új, a mai kor igényeinek megfelelő nővérszálló épül.

A B. Braun Művese Állomás, a Területi Vérellátó, valamint a 20/A jelű épület (Pénzügyi Osztály, Pénztár, Humánpolitikai Igazgatóság, Műszaki Igazgatóság, Logisztikai Osztály) megközelíthetősége megváltozik.

A felsorolt épületeket a munkálatok ideje alatt, gyalogosan és gépjárművel érkezve is csak a Nagyvárad utca felőli teherporta kerítése és a Patológia épülete között elkanyarodó útvonalon lehet megközelíteni.

A bontási munkálatok előreláthatóan 45 napot vesznek igénybe, melynek első 10 napjában, 2022.08.04. és 2022.08.13. között, a Nagyvárad utcai teherporta felől érkező gépjárműforgalomban egysávos közlekedési rend lép életbe az érintett útszakaszon.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 20/A jelű és a Szakrendelő épület (SZTK) közötti területen a kivitelezés teljes ideje alatt megszűnik a parkolási lehetőség.

Tisztelettel kérjük, fokozottan tartsák be az információs táblák és a rendészeti szolgálat munkatársainak utasításait az építési terület környékén!


Online előjegyzés
Várólista
Rendelési idők változása
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
Étkezés - Étlap
Telefonkönyv
Babybox fotógaléria
Life Story Baby fotógaléria