Második védőltás másik oltóanyaggal

 Tisztelt Oltásra Jelentkezők!

Az Operatív Törzs 2021. június 8-ai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy ha valakinél az első oltás után olyan súlyos oltási reakció lépett fel, ami orvosilag indokolttá teszi, hogy a második oltást egy másik vakcinával adják be, akkor erre lehetősége nyílik, amennyiben ezt a páciens kezelőorvosa (háziorvosa) írásban igazolja.

Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy csak írásos igazolás mellett tudjuk ezt az igényt kielégíteni, és a második oltás időpontját ebben az esetben egyeztetni kell, a megfelelő mennyiségű oltóanyag biztosítása érdekében.

Ezzel kapcsolatban az alábbi e-mail címekre írt levélben tudnak egyeztetni.

Kérjük, az üzenetben csatolják az oltóanyagváltást javasló orvosi igazolást is, csak ennek birtokában tudunk érdemben foglalkozni a kéréssel.

A Jósa András Oktatókórház oltópontjai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Fehérgyarmati Kórház oltópontjai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Vásárosnaményi Kórház oltópontjai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Mátészalkai Kórház oltópontjai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Sántha Kálmán Szakkórház oltópontjai (Nagykálló): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Nyírbátori Szakrendelő oltópontjai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük együttműködésüket!