A MESZK kitüntetésében részesült ápolási igazgatónk

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete által Siófokon megrendezett VII. Tudományos Kongresszuson, kimagasló szakmai tevékenysége elismeréseként MESZK-ért díjjal tüntették ki Nagy Gézát, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház ápolási igazgatóját.

A kitüntetés azoknak a kamarai tagoknak ítélhető oda, akik emberi magatartásukkal, szakmai elkötelezettségükkel példaképül állíthatók az egészségügyi szakdolgozók elé, valamint társadalmi érdekérvényesítő tevékenységükkel, helytállásukkal méltán vívták ki kollégáik és a társadalom elismerését, ezzel növelve a MESZK presztízsét.

A kongresszuson több szekcióban zajlottak a tudományos előadások. Az I. szekcióban Kiss Ibolya, a Jósa András Oktatókórház Sebészeti Osztályának osztályvezető ápolója tartott előadást, „Generációk munkaértékei: a területi gyakorlatok kihívása vagy csak egy lehetőség?”címmel, amely nagy sikert aratott, a szekció legjobb előadójaként a közönségdíjat is elnyerte.

A IV. szekcióban tartott szintén kitűnő előadást Kicsák Marian, a Jósa András Oktatókórház vezető dietetikusa, „2-es típusú cukorbetegséggel élők diétás adherenciája” címmel.

Mind a kitüntetettnek, mind az előadóknak szívből gratulálunk!