Gyógyfürdő

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház fehérgyarmati telephelyén 2004. őszén kialakított, és ma már körzeti minősítéssel rendelkező GYÓGYFÜRDŐ komplexum gyógyvize a természet ajándéka, tájegységünk egyik értékes kincse.

A közel 1000 méter mélyről feltörő 44 C° -os gyógyvíz kiváló vízminőségű összetételéből adódóan leginkább mozgásszervi megbetegedések kezelésére, krónikus nőgyógyászati, reumatológiai, ortopédiai panaszok enyhítésére alkalmas. Elősegíti a balesetek, csontműtétek utáni rehabilitációt, a csontritkulás és érbetegségek, továbbá egyes neurológiai kórképek gyógyulását. Az igen nagy ásványianyag tartalommal rendelkező, nátrium-hidrogénkarbonátos, -kloridos gyógyvíz mellett a fizioterápiás háttérnek köszönhetően a fürdőgyógyászati kezelések teljes skálája biztosított.

A NEAK által befogadott és finanszírozott gyógykezeléseket szakorvosaink írják fel betegeink számára, és közfürdőként is nyitva állunk a lakosság felé.

Látogassanak el hozzánk, ahol kórházi fürdőnk nyugodt környezetben kiváló kikapcsolódási lehetőséget is biztosít a gyógyulni vágyók, a testi-lelki felfrissülésre igényt tartók számára.

Szolgáltatásaink:

  • A mozgásszervi panaszokban szenvedő betegeink, vendégeink számára fizio- és balneoterápiás kezeléseket, szakorvosi ellátást biztosítunk.
  • A vizes kezelések közül víz alatti sugármasszázs, súly-, szénsavas és kádfürdő, tangentor, gyógymedence élményelemekkel (nyak-, váll- és övzuhany), víz alatti csoportos és egyéni tornaprogram, gyógyúszás várják a vendégeket.
  • Gyógymasszőreink orvosi gyógymasszázzsal, melegpakolással (parafangó) állnak betegeink rendelkezésére.
  • Mozgássérült betegeinkre gondolva kialakításra került speciális mosdó, öltöző, zuhanyzó, valamint rendelkezünk medencébe történő betegbeemelő rendszerrel is.
  • Egészségmegőrző programunk keretén belül szaunánk használatát ajánljuk vendégeink figyelmébe.
  • 18 éves kor alatti csoportos gyógyúszás.
  • Aquafittnes foglalkozások.

Bővebb információ:

A Gyógyfürdő munkatársai bővebb felvilágosítást személyesen illetve az alábbi elérhetőségeken adnak:

Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő
Gyógyfürdő
4900 Fehérgyarmat, Damjanich u.1.
Tel.: +36 44 511 121
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tájékoztató: Gyógyfürdő szórólap