Új helyre költözik a Bőr- és Nemibeteg Gondozó

2020. július 7-én befejezi működését jelenlegi helyszínén a nyíregyházi Bőr- és Nemibeteg Gondozó, amely július 13-tól új helyen fogadja a betegeket.

A Debreceni út 12. szám alól a Jósa András Oktatókórház sóstói úti telephelyére, a fekvőbeteg osztály közelébe költözik vissza húsz év után a gondozó, a Sóstói út 62. szám alatti kórház 40A épületének földszintjére.

Az új helyszínen is ugyanazokkal a szolgáltatásokkal állnak majd a bőrgyógyászati betegek rendelkezésére, mint az eddigiekben.

A rövidebb várakozási idő biztosítása miatt előjegyzés szerint fogadják a betegeket. A 20/387-0070-es és a 20/387-1000-es mobilszámokon, illetve a +36-42/599-700-as központi számon a sóstó 147-es melléket kérve lehet bőrgyógyászati időpontot egyeztetni.

Betegeinknek továbbra is lehetőségük van igénybe venni a telemedicina segítségét, a fenti telefonszámok mellett egy e-mail cím is rendelkezésre áll ehhez. Ha a páciens a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre elküldi a probléma rövid összefoglalóját, néhány jó minőségű fényképet és személyes adatait, a gondozó szakemberei, a GDPR követelményeinek betartása mellett, megpróbálnak személyes találkozó nélkül is segíteni.

A költözés ideje alatt, 2020. július 8-10 között a rendelés a Sóstói úton és a Bocskai úti szakrendelésen is zavartalan, előjegyzés szerint várják a betegeket.