Új helyre költözött az I. Belgyógyászati Osztály

 
Tisztelt Betegeink, Munkatársaink, Tisztelt Látogatók!

Befejeződött a Jósa András Oktatókórház I. Belgyógyászati Osztályának költözése, így az osztály új helyen, a tömbkórház citromsárga színű B tömbjében folytatja a gyógyító munkát.

2016. március 7-étől az I. Belgyógyászati általános szakrendelés kivételével az osztály összes szakrendelése (magas vérnyomás szakrendelés, belgyógyászati érszakrendelés/angiológia, illetve az Angiológiai részleg infúziós kúramunkahelye, vesegondozó/nephrológiai szakrendelés, endoszkópos labor és gasztroenterológiai szakrendelés, májgondozó/hepatológiai szakrendelés) a citromsárga épület földszintjének B oldalán kezdte meg működését.

A szakrendelések rendelési ideje és a szakrendelő orvosok személye nem változik.

Kivételt képez az I. Belgyógyászati általános szakrendelés, mely továbbra is a régi helyén, az SZTK épületben (II. em. 211) marad. A rendelési idő változatlan.

A tömb első emeletének A oldalára költözött az Általános Belgyógyászati részleg, a B oldalon a Nephrológiai részleg található.

A második emelet A oldalán az Angiológiai részleg, a B oldalon a Gasztroenterológiai részleg, valamint a Szubintenzív részleg található.