COVID-betegek ellátásszervezése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Tisztelt Lakosok!

A COVID-19-járvány megyénkben is emelkedő számú megbetegedéseket okoz. A harmadik hullám napi esetszámainak emelkedése szükségessé teszi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a COVID-19-gyanús és fertőzött betegek ellátásának átszervezését.

A COVID-betegek ellátását jelenleg három kórházban, Nyíregyházán, Fehérgyarmaton és Kisvárdán végezzük. A kórházak terhelése nem egyenletes, így a betegutak módosításával az ellátást szeretnénk biztonságosabbá tenni.

A kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház Koronavírus Ambulanciája fogadja a Kisvárda, Záhony, Kemecse, Ibrány, Baktalórántháza, Vásárosnamény járási körzetébe tartozó betegeket.

Nyíregyházán a Jósa András Oktatókórház Koronavírus Ambulanciája a Nyíregyháza, Tiszavasvári, Rakamaz, Nagykálló járási körzetébe tartozó betegeket látja el.

Fehérgyarmati Kórház teljes egészében COVID-ellátást végez, itt fogadják a Fehérgyarmat, Csenger, Mátészalka, Nyírbátor járási körzetébe tartozó betegeket.

Kérjük, ha panaszai indokolttá teszik a kórházi vizsgálatokat, lehetőség szerint a háziorvosával való konzultációt követően, a koronavírusos betegek fogadására kijelölt kórházat keressék fel.

Köszönjük együttműködésüket!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

Felső-Szabolcsi Kórház

 

 


Vármegyei Etikai Bizottság választás
Gyógyszertárak
Gyakran Ismételt Kérdések
Online előjegyzés
Egészségvédelmi tanácsok
Várólista
Fizető betegellátás
Telefonkönyv
Projektjeink
Dr. Kállay Rudolf Orvostudományi Szakkönyvtár
VEZINFO