4900 Fehérgyarmat Damjanich u. 1.
Telefon: +36 44 511-140
Email: rkbeteg@szszbmk.hu

Stroke részleg

A Rehabilitációs Központ I. emeletén történik túlnyomórészt az agyi (stroke) és egyéb keringési betegek illetve műtöttek, amputáltak, balesetesek elhelyezése. 20 olyan beteg elhelyezésére van lehetőség, akik agyi (stroke) betegségben szenvednek.

Neurológus, traumatológus, ortopéd, sebész szakorvos, logopédus, pszichológus, ergoterápiás asszisztensek, szociális munkások, gyógytornászok, gyógymasszőrök segítik az itt fekvők rehabilitációját.

Pszichológusi szoba

Azok a betegeink, akik mozgásukban annyira korlátozottak, hogy nem tudnak a kezelőhelyiségekbe eljutni, a betegágynál is kérhetik egyes kezelések végrehajtását.
A szobák ezen a szinten is erkélyesek, általában 3 ágyasak, fürdőszobásak. Lehetőség van itt is légkondícióval, hűtőszekrénnyel, televízióval, internet csatlakozási lehetőséggel ellátott 1 ágyas VIP szoba igénylésére.
Vizsgáló

A korszerűen kialakított kezelőben az alap orvosi felszereltségen kívül található:
mennyezeti és mobilvizsgáló, EKG, defibrillátor, készenléti táska, infúziós pumpa, állítható magasságú vizsgáló, röntgen filmnéző gép

Pszichológus szoba

A központban itt található a pszichológusi szoba.
Telefonszám: 44/511-111 / 850-es mellék

Gyógyszer szoba

A szinten került kialakításra a gyógyszer szoba, ahol a központ által használt gyógyszerek, készítmények vannak elhelyezve. Ez a szoba látja el a betegek gyógyszer szükségletét.

Központ vezető főorvos: Dr. Keszthelyi István
Részlegvezető főorvos: Dr. Tóth Mária
Részlegvezető ápolók: Nyitrai Zoltánné és Papp Sándor