Digitális dermatoszkóp a Mátészalkai Kórház Bőrgyógyászati Szakrendelésén

 

Intézményünk örömteli módon egyre gyakrabban számíthat civil szervezetek, magánemberek nagylelkű támogatására. Minden felajánlás nagy segítséget jelent kórházaink számára, hiszen az eszközbeszerzések vagy infrastrukturális fejlesztések mindig az elsődleges célt, a betegellátás színvonalának javulását szolgálják.

tovább olvasom

A Szatmár Optikai Kft. adománya a Mátészalkai Kórháznak

A Szatmár Optikai Kft. a Mátészalkai Kórház Sebészeti Osztályának egy korszerű műtőlámpát, Szülészet-Nőgyógyászati, illetve Fül- Orr- Gégészeti Osztályának pedig vizsgálólámpákat adományozott 1,5 millió forint értékben, javítva ezzel a betegellátás körülményeit.

Köszönjük a nagylelkű felajánlást!

tovább olvasom

Rotary-adomány a Mátészalkai Kórháznak

A Mátészalkai Rotary és Inner Wheel Clubok felajánlásai révén a Mátészalkai Kórház Központi Gyógytorna és Fizioterápia Osztálya alacsony- és középfrekvenciás elektroterápiás készülékekkel, a Radiológiai Osztály pedig foszforlemezes kazettákkal gyarapodott.

tovább olvasom

Újra üzemel a Borostyán Gyógyszertár

Tisztelt Betegeink, Munkatársaink, Tisztelt Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a "Struktúraváltás a Szatmár-Beregi Kórházak telephelyein" című pályázatban érintett lakossági gyógyszertár átalakítási munkálatai határidőre befejeződtek a Mátészalkai Kórházban.

tovább olvasom


Várólista
Fizető betegellátás
Vizsgálatkérők
TelefonkönyvÉtkezés - Étlap