Szakdolgozók képzése

Projekt címe: Szakdolgozók képzése

Kedvezményezett: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház - Északi Pólus - Mátészalka

Pályázati kiírás címe: Képzési programok az egészségügyi ágazat szolgáltatásfejlesztése érdekében (TÁMOP-6.2.2/A/11/1)

Pályázat azonosító száma: TÁMOP-6.2.2.A-11/1-2012-0031

Támogatási összeg: 56 081 940 Ft


Időtartam: 2013.04.01 - 2015.03.31

Projekttartalom – Tervezett fejlesztések:
Kórházunk célja a projekt keretében szakdolgozóink képzésének megvalósítása a hatékonyabb és magasabb ellátási színvonalat biztosító stratégiai célok megvalósítása érdekében. A projekt keretében összesen 20 fő szakdolgozónk képzését valósítjuk meg diabetológiai szakápoló és edukátor szakápoló területen.

Aktuális állás:​
A Diabetológiai szakápoló és edukátor képzés zárását követően 2015. február hónap első heteiben a képzésben résztvevő szakdolgozók eredményes gyakorlati és szóbeli vizsgát tettek, amelyet követően ünnepélyes átadás keretében átvehették bizonyítványaikat.
Az átadó ünnepségen Dr. Szondi Zita a Mátészalkai Kórház főigazgató helyettese azt mondta:  „Egy fantasztikus projekten vagyunk túl, hiszen a kórház a pályázat útján 20 diabetológiai szakápolót tudott képezni. A résztvevők fantasztikus eredményekkel zárták a képzést, és örülünk, hogy a megszerzett tudással nagy segítségére lesznek a betegeinknek a betegellátásnak, hiszen nagyon sok a diabéteszes beteg és a gondozásuk nagyon nagy türelmet igénylő, életmód és szaktudással bíró embereket igény, és ezek az emberek így jelen lesznek a kórházban”  

A projekttel kapcsolatos további információ:
dr. Nagyné Veres Szilvia projektmenedzser
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
4400 Nyíregyháza, Szent István út 68.
Tel.: +36 44/511-111
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.szszbmk.hu/eu/

 


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház 20 fő részére biztosít szakképzést, ösztöndíj-támogatással. A 20 fő dolgozó magas színvonalon fejlesztheti tovább magát és szerezhet Diabetológiai szakápoló és edukátor képesítést.

 

A „Szakdolgozók képzése" című projekt megvalósítása 2013. április 1-jén kezdődött meg. A célcsoporttagok képzése 2014. február 1-jén kezdődött el az elmélet órákkal. A 600 órás képzés bonyolítását és a vizsgáztatást Közbeszerzési eljárás során a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség –és Szervezetfejlesztési Intézet nyerte el. A szakápoló képzés várhatóan 2015. január 27-ig tart, amit 2015. február 15-ig a vizsga követ. A Gyemszi szerződés szerinti feladatai: Diabetológiai szakápoló és edukátor (20 fő) képzés megszervezése és lebonyolítása, a képzéshez szükséges tankönyvek, jegyzetek biztosítása, valamint vizsgaszervezés illetve vizsgáztatás lebonyolítása, illetve 6 óra/nap vagy a feletti képzés esetén az egyes képzésekhez kapcsolódóan a résztvevők számára, a létszám figyelembevételével biztosított étkezés biztosítása.
Cél: Hatékonyabb, színvonalasabb egészségügyi ellátás a dolgozók képzésének segítségével.
A Képzési és szolgáltatásfejlesztési program lehetővé teszi, hogy a kórház 20 dolgozója új képesítést szerezve növelje az intézmény szakmai színvonalát.

 1

2

4

3

infoblokk-2018-kicsi

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA

Kedvezményezett:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

Felolvasó szoftver letöltése 

Látássérülteknek böngésző letöltése 

Szöveges böngésző letöltése

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB