Képzés és kompetenciafejlesztés, Nagykálló


Projekt címe: Pszichiátriai betegellátás támogatása a Sántha Kálmán Szakkórházban, Pszichiátriai szakápoló és kompetencia fejlesztéssel

Kedvezményezett: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (Nyíregyháza)

Pályázati kiírás címe: Képzési programok az egészségügyben foglalkoztatottak számára, hiányszakmák képzése, kompetenciafejlesztés (TÁMOP-6.2.2/A/09/2)

Pályázat azonosító száma: TÁMOP-6.2.2/A-09/2-2010-0064

Támogatási összeg: 11 552 300 Ft

Időtartam: 2011.07.01 - 2013.12.31


Projekttartalom – Tervezett fejlesztések

A Sántha Kálmán Szakkórház Nonprofit Kft. Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb pszichiátriai és addiktológiai orvos- és ápolásszakmai tudásbázisával, a legszélesebb szakmai szolgáltatási palettájával és ellátási portfóliójával rendelkező szakkórház. E mellett a legnagyobb pszichiátriai felnőtt fekvőbeteg szakellátási ágy-kapacitás mérettel is rendelkező intézet.

Területi ellátás kötelezettsége Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye egész területére kiterjed, azaz megközelítőleg 570.000 lakos komplex pszichiátriai szakellátás a feladata. A szakkórházban 530 ágy áll rendelkezésre a betegek kezelésében. Fontosnak tartjuk, hogy a rendszerbe kerülő egészségügyi végzettségű, de a pszichiátriai betegellátásban aktívan részt vállaló munkatársaink felzárkóztatása megtörténjen, mely hozzájárul a minőségi ellátáshoz, valamint minimum feltételként a 48/2009 rendeletben foglaltaknak történő megfeleléshez.


A projekttel kapcsolatos további információ:
Nagy Attila Tamás projektmenedzser
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
4400 Nyíregyháza, Szent István út 68.
Tel.: 06-42-599-700/2143
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.szszbmk.hu

 

infoblokk-2018-kicsi

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA

Kedvezményezett:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

Felolvasó szoftver letöltése 

Látássérülteknek böngésző letöltése 

Szöveges böngésző letöltése

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB