Jósa András Egészségügyi Foglalkoztatási Program


Projekt címe: Jósa András Egészségügyi Foglalkoztatási Program

Kedvezményezett: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (Nyíregyháza)

Pályázati kiírás címe: Foglalkoztatás támogatása egészségügyi intézmények számára (TÁMOP-6.2.4/A/11/1)

Pályázat azonosító száma: TÁMOP-6.2.4.A-11/1-2012-0054

Támogatási összeg: 82 783 718 Ft

Időtartam: 2012.06.15 - 2015.05.31


Projekttartalom – Tervezett fejlesztések

A projekt teljes megvalósítási időszaka alatt 12 fő rezidens és 7 fő szakdolgozó támogatott foglalkoztatása valósul meg, együttesen összesen 8 érintett szervezeti egység vonatkozásában. A létszámbővítés keretében foglalkoztatott munkaerő 12 hónapion keresztül kerül támogatott formában alkalmazásra, majd a fenntartási kötelezettség keretében elvárt időszak és foglalkoztatási feltételek szerint zajlik továbbfoglalkoztatásuk. A létszámbővítés révén, a projekt keretében foglalkoztatott munkaerő alapvetően hiányszakmaként meghatározott szakorvosi és szakdolgozói területeken lát majd el feladatot, illetve tartósan betöltetlen álláshelyek ily módon történő aktívvá tételével segíti a minimumrendeletben foglalt, elvárt humánerőforrás-kapacitás minőségi és mennyiségi kritériumainak teljesítését.

Aktuális állás

A tájékoztatás és nyilvánosság biztosítására a szerződött partner a szerződésben vállalt feladatait teljesítette , a C típusú tábla elkészült és kihelyezésre került Jósa András Oktatókórház Szent István úti bejáratához.
2013.10.17-én helyszíni ellenőrzésre került sor melynek során a projekt szabályszerű és hatékony megvalósulását vizsgálta az ESZA. Az ellenőrzés sorás intézkedés nem vált szükségszerűvé.
Sajtóközlemény jelent meg a tájékoztatás és nyilvánosság biztosítására. Tájékoztatás során ismertté vált, hogy a létszámbővítés révén, a projekt keretében foglalkoztatott munkatársak alapvetően hiányszakmaként meghatározott szakorvosi és szakdolgozói területeken látnak majd el feladatot, illetve tartósan betöltetlen álláshelyek ily módon történő aktívvá tételével segíti a minimumrendeletben foglalt,elvárt humánerőforrás-kapacitás minőségi és mennyiségi kritériumainak teljesítését.

3.sz TO-mód benyújtása a többletteljesítményt nyújtó dolgozók díjazásának ütemezés módosítása és célcsoport létszám változása miatt.
Benyújtásra került az 1 sz. kifizetési kérelem, mely a során 12 fő rezidens és 7 fő szakdolgozó foglalkoztatott részére lett biztosítva kiegészítő bértámogatással történő foglalkoztatás.
A rezidensek és szakdolgozók támogatott foglalkoztatása 2014. január hónappal lezárult, 12 fő rezidens és 7 fő szakdolgozó új belépő munkaerő foglalkoztatása valósult meg, 12 hónapos támogatott időszakra vonatkozóan

TÉRKÉPTÉR feltöltés történt az EMIR-be a tájékoztatás és nyilvánosság biztosítására .
A fenntartási időszaknak megfelelően a 12 fő rezidens és 7 fő szakdolgozó foglalkoztatás továbbra is fennáll.
2014. január hónapban elindult a 4. célterület keretében foglalkoztatott, többlet-teljesítményt nyújtó szakdolgozók támogatott tevékenysége, mely 12 hónapon keresztül fog tartani. A célcsoportba eredetileg becsatornázott személyek cseréje vált szükségessé vált a fenntartás alatt álló TÁMOP-6.2.2/A-09/2-2010-0065 azonosító számú pályázat célcsoportja miatt. További változtatását indukált 2 fő szakdolgozó lemorzsolódása, várandóssága miatt, további 1 fő többletteljesítmény ellátása már nem valósult meg tekintettel más TÁMOP pályázatok célcsoportjának kialakítása folytán

Záró-sajtóközlemény jelent meg a tájékoztatás és nyilvánosság biztosítására melyben ismertté vált, hogy a létszámbővítés mellett a pályázat fő célja az volt, hogy a magas szakmai színvonalú ellátás érdekében megfelelő elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában a többletteljesítményt nyújtó szakdolgozók orvosi elrendelésre olyan tevékenységeket láthatnak el önállóan, melyek orvosi kompetenciakörbe tartoznak, melyért plusz javadalmazást tud a Kórház biztosítani.


A projekttel kapcsolatos további információ:

Csákiné Dudás Enikő projektmenedzser
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
4400 Nyíregyháza, Szent István út 68.
Tel.: 06-42-599-700/1525
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.szszbmk.hu

infoblokk-2018-kicsi

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA

Kedvezményezett:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

Felolvasó szoftver letöltése 

Látássérülteknek böngésző letöltése 

Szöveges böngésző letöltése

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB