A Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürdő sürgősségi osztályának komplex fejlesztése című, TIOP-2.2.2-08/2-2009-0020 azonosító számú projekt

04-SZBK-Surgo2-750x300

A projekt kezdete: 2010.08.17

A projekt fizikai megvalósulásának tervezett napja: 2014.06.30.

A projekt tervezett összköltsége 538.121.335.- Ft

A támogatás mértéke 90%.

A projekt fő célja, hogy a 24 órás sürgősségi betegellátás korszerű, integrált, optimális feladatmegosztáson alapuló, szakmailag egységes rendszerét kialakítsa. A projekt közvetlen célja sürgősségi betegellátó osztály korszerűsítése, a Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürdőben, 81.000 lakos részére. A fejlesztést kiegészíti az akadálymentes környezet megteremtése, helikopter leszálló pálya építése a kórház területén, a sürgősségi osztály mentőbejárójának közvetlen közelségében. A szolgáltatások és munkafeltételek minőségének javítása korszerű infrastruktúrafejlesztéssel (diagnosztikai, terápiás gép-műszerek, eszközök, egyéb gép-műszer, szállítóeszköz, épület, akadálymentesítés, diszpécser rendszer).


 Konkrét célok, számszerűsíthető adatok

egykapus beléptetési rendszer

felújítás és korszerűsítés nettó 372 m2-en

létrehozás nettó 661,43 m2-en


 Főbb tevékenységek:

  • Projektmenedzsment működtetése
  • Nyilvánosság biztosítása: A II. számú kommunikációs csomag elemeit valósítja meg. A lakosságot a fehérgyarmati, vásárosnaményi, nyírbátori városi lapokban, és a térség legolvasottabb napilapjában a Kelet-Magyarországban tájékoztatja, illetve a Kölcsey, a városi és az MTV regionális televízióban. Ezen felül az intézmény honlapján folyamatosan figyelemmel kísérhetik a megvalósítás folyamatát. A tájékoztatási tevékenységeket a projektfejlesztés során elkészített kommunikációs terv szerint valósítja meg az intézmény.
  • Projektmenedzsmentet segítő szolgáltatások biztosítása (könyvvizsgáló, közbeszerzői tanácsadói)
  • Közbeszerzési eljárások lefolytatása (tervezői, kivitelező kiválasztása, műszaki ellenőr)
  • Építés kivitelezése: A meglévő épület átalakítása, felújítása, bővítése, egy épületben a mellékelt kiviteli tervek és helyiséglista alapján. Helikopter leszállóhely létrehozása, szabvány szerinti biztosítása a
  • Eszközbeszerzés: A sürgősségi osztály eszközparkjának továbbfejlesztése, gép-műszer csere, illetve hiánypótlások valamint korszerű diagnosztikai technológiák biztosítása a 60/2003. (X.20.) ESZCSM rendeletben megnevezett eszközökre vonatkozóan a mellékelt eszközlista szerint.

Projekt elszámolható költségei:

Projektmenedzsment: 25.397.802.- Ft

Egyéb szolgáltatás: 6.621.950 Ft

Építés, bővítés, felújítás: 350.249.169 Ft

Eszközbeszerzés: 155.852.414.- Ft

infoblokk-2018-kicsi

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA

Kedvezményezett:
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

Felolvasó szoftver letöltése 

Látássérülteknek böngésző letöltése 

Szöveges böngésző letöltése

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB